Monday, September 6, 2010

The Subaru Work horse

My poor car is getting up there in years and if you managed to view previous posts, you will remember that it recently hit it's 300,000 milestone! Well it has been over 6000 miles since then and yet another small cosmetic thing has stopped functioning properly. M y defrost is intermediate now. There was no warning, just poof! One day it stopped working. But here is the kicker...If I run over the rumble strips on the highway...It pops back on! Add this to the laundry list of other things like, seat belts, AC, radio speakers, Jerry rigged wiper blade arms, body rust, parking brake, gas lid lock, trunk lock, and probably a few other things I'm forgetting...it all adds up to my poor car is getting old. It's sad, because the car runs great, gets great gas mileage, and starts for me every time I ask it too. I'm sure there are still many miles left in it, and I'll try not to be like my dad who falls in love with vehicles until they die on him ( die as in: never ever coming back, FINI, The end, Kaput!) Well, the defrost does work for the moment, and it is not winter yet, so I'll just have to live with it for the time being.

2 comments:

L. D. Burgus said...

I had to fix the blower device in my old Metro by clamping the top and bottom plates of the blower regulator together with a miniature wood clamp. No new part was available. It would at least blow on medium speed. A whole winter without it and air conditioning too one summer. Cars!

L. D. Burgus said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails